FROMM®

Postadres
Postbus 1004
3430 BA Nieuwegein

Bezoekadres
Drenthehaven 12-18
3433 PB Nieuwegein

Algemeen
T: +31 30 606 6700
F: +31 30 606 6920
E: info@fromm.nl

FROMM® Nederland BV is een onderdeel van:
FROMM
® Holding AG

FROMM Holding AG ontwerpt, ontwikkelt en produceert een complete lijn verpakkingsmachines en apparatuur voor het wikkelen, bundelen en omsnoeren van allerhande pakketten, dozen en pallets. Meer specifiek: handapparatuur en (automatische) machines voor het omsnoeren met staal- of kunststofband, horizontale en verticale folie wikkelmachines en het unieke wereldwijd gepatenteerde AirpadTM luchtkussensysteem voor het optimaal verpakken van een veelheid aan producten.

Opgericht in 1947, zijn er momenteel bij het familiebedrijf wereldwijd meer dan 800 mensen werkzaam. 20 dochterondernemingen en meer dan 50 gespecialiseerde partners zorgen gezamenlijk voor een eenduidige efficiënte service en klantenondersteuning. Traditionele waarden zoals continuïteit, onafhankelijkheid en betrouwbare kwaliteitsproducten vormen de leidraad voor de bedrijfspolitiek en zijn het fundament onder het langjarige succes.
ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
In het FROMM onderzoeks- en ontwikkelingscentrum werken ervaren ingenieurs constant aan de ontwikkeling van nieuwe technieken en producten. Daarbij maken ze gebruik van de nieuwste 3D CAD/CAM technologie. Door een continue proces van aanpassingen in testprocedures en apparatuur wordt de erkend hoge kwaliteit van  FROMM  producten gegarandeerd en verzekerd voor de toekomst.

PRODUCTIE VAN HANDAPPARATEN EN MACHINES
In de FROMM fabriek wordt 24 uur per dag geproduceerd. Hoog gekwalificeerde teams van specialisten produceren met behulp van computergestuurde machines de  FROMM  kwaliteitsproducten. Alle handapparaten en machines worden, voordat ze worden ingepakt en verstuurd, uitvoerig volgens ISO 9001 vastgelegde procedures getest.

STARSTRAP TM POLYESTERBAND PRODUCTIE
STARstrapTM Polyesterband wordt geproduceerd in één van Europa’s meest moderne kunststofbandfabrieken, uitgerust met meerdere extrusielijnen. In combinatie met de FROMM handapparatuur en automatische machines kan met deze polyesterbanden de hoogst mogelijke kwaliteit bij het omsnoeren en bundelen van houtpakketten worden gerealiseerd. Deze nieuwe FROMM fabriek is ISO 9001 en ISO 14000 gecertificeerd.  Ook in Chili en Thailand heeft FROMM productie faciliteiten

POLYESTER-RECYCLINGFABRIEK
In de polyester-recyclingfabriek van  FROMM  worden van gebruikte PET-flessen kwalitatief hoogstaand gemalen materiaal en agglomeraten voor toepassingen in de kunststofindustrie gemaakt en regranulaten voor het fabriceren van PET-verpakkingsbanden en flessen. De installatie is gecertificeerd conform ISO 9001 en ISO 14001.
 FROMM STAAT VOOR: ONTWIKKELING, PRODUCTIE, ADVISERING, VERKOOP EN SERVICE – WERELDWIJD ONDER EEN DAK!

ONZE ERVARING IS UW VOORDEEL!