Optimum Group

Toermalijnstraat 12c
1812 RL Alkmaar

Postadres:
Minervum 7314
4817 ZD Breda

T: +31 (0)85 273 23 33
E: info@optimumgroup.nl
W: www.optimumgroup.nl

Optimum Group™ is een veelzijdige groep drukkerijen gespecialiseerd op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitaal drukwerk. De groep bedient vooral afnemers in food, retail, cosmetica, pharma, home & personal care, logistiek en de chemische industrie.

Optimum Group™ bestaat uit 4 bedrijven; Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal drukkerij Max. Aarts en W&R Etiketten. Door de bundeling van krachten is er een unieke combinatie van expertise op het gebied van UV Flexo rotatiedruk en digitale druk van zelfklevende etiketten, bedrukte banderollen, aanlijmetiketten, meerlaags etiketten, security etiketten, sleufetiketten, plakband, foliën en diverse flexibele verpakkingsoplossingen ontstaan.
De bedrijven Etiket Nederland, Vila Etiketten, Speciaal drukkerij Max. Aarts en W&R Etiketten zijn als vier ondernemingen samen in staat om hun huidige klantenbestand nog beter te bedienen. Voordelen voor bestaande en nieuwe klanten zijn o.a. een breder productenaanbod, betere service door een gecombineerde verkooporganisatie en toegenomen flexibiliteit door de diverse productielocaties in Nederland.

Optimum Group™ is een sterke top 3 speler in de Nederlandse markt van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen met een omvang van bijna € 50 miljoen omzet, 220 medewerkers en een up-to-date machinepark met onder meer 14 UV Flexo drukpersen en 6 digitale machines.