Rite-Hite

Rite-Hite Benelux BV
Koppelstraat 26
Twello 7391 AK
Netherlands

T+31 571 270444
www.ritehite.nl

RITE-HITE – ALTIJD VOORUITKIJKEND
Rite-Hite is wereldleider op het gebied van productie, verkoop en service van producten voor laadperrons, industriële deuren, veiligheidshekken, HVLS-ventilatoren, industriële voorwanden en meer – allemaal ontwikkeld voor de verbetering van de veiligheid, beveiliging, productiviteit, energieconsumptie en milieuzorg.

Geschiedenis
Rite-Hite kreeg voor het eerst bekendheid als fabrikant van producten voor laadperrons, inclusief docklevellers en vergrendelingsconstructies voor voertuigen. Als vroege leider op het gebied van perronveiligheid introduceerde Rite-Hite in 1980 zijn baanbrekende DOK-LOK® trailervergrendelingssysteem. Het merkgebonden ontwerp van de DOK-LOK, die bescherming biedt tegen verschillende soorten trailerscheidingen, werd al snel dé toonaangevende norm voor de industrie, en blijft de voorkeur van installaties wereldwijd.

In 1991 verwierf Rite-Hite Frommelt Industries, en breidde zijn aanbod aanzienlijk uit met: industriële deuren, deuren voor koelhuizen, .impactdeuren, dockshelters en een volledige aanvulling van aftermarket-producten.

De jarenlange reputatie van Rite-Hite op het gebied van veiligheid, kwaliteit en innovatie is alleen maar toegenomen door de constante introductie van unieke nieuwe producten. Hiertoe behoren de SAFE-T-LIP® hydraulische laadperron-leveller, de Global Wheel-Lok™ wielvergrendeling; de FasTrax® snelloopdeur; en de Eclipse™ laadperronshelters.