Deel uw kennis en expertise op ISTA’s European Packaging Symposium

De International Safe Transit Association (ISTA) is op zoek naar experts uit de verpakkings- en transportindustrie om te spreken op het European Packaging Symposium 2019.

Het evenement zal van 5 t/m 7 maart plaatsvinden in Amsterdam. Er zal vooral veel aandacht worden besteed aan ‘De innovatie en impact van verpakkingen in een veranderende wereld’.  Hier komen de laatste trends, kansen en uitdagingen op het gebied van verpakkingen aan bod, en wordt ingegaan op wat de toekomst in een snel veranderende markt in petto heeft.

Het jaarlijkse evenement, dat voor de zevende keer georganiseerd wordt, is het grootste forum voor transportverpakkingen in Europa en trekt ongeveer 100 senior professionals op het gebied van ontwerp en productie, distributie, retail en e-commerce, marketing en duurzaamheid van verpakkingen. 

Op eerdere evenementen spraken experts van organisaties zoals IKEA, Coca-Cola, Sealed Air, het Fraunhofer Institute for Material Flow and Logistics en UPS.

Professionals die het woord willen voeren, kunnen op de ISTA-website hun gegevens en voorgestelde thema’s kenbaar maken via onderstaande link:
https://mms.ista.org/members/form_edit.php?org_id=ISTA&fid=2818833

A.J. Gruber, President van de ISTA, geeft de volgende toelichting: “Het symposium is een forum voor kennisdeling en samenwerking, dat helpt om tot betere verpakkingsoplossingen te komen. Sprekers en afgevaardigden profiteren van praktische inzichten en ervaringen en van de netwerkmogelijkheden die ‘nieuw denken’ en innovatie stimuleren.”

Geïnteresseerde sprekers kunnen hun beknopte aanvraag en onderwerp tot 10 september 2018 indienen via de ISTA-website.

Het European Packaging Symposium wordt georganiseerd door ISTA, ITENE, een technologisch R&D-centrum gespecialiseerd in verpakkingen, logistiek, transport en mobiliteit, en het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC).